meer resultaat uit je training
meer resultaat uit je trainingGratis Download

Page content

Over MijnCursusOnline.com

MijnCursusOnline.com is opgezet door Jan Hordijk en Margit Kiewit. Wij willen graag ieder vanuit onze eigen kennis en ervaring mensen helpen bij het online brengen van hun cursus. Op die manier krijgen ze meer succes, meer klanten en meer omzet.

Jan Hordijk is al vanaf 1975 in het onderwijs aan de slag als docent, directielid, ontwikkelaar commerciële cursussen, ontwikkelaar praktijkonderwijs  en betrokken bij het toepassen van nieuwe media in het onderwijs. In MijnCursusOnline komt vernieuwd onderwijs en commercie samen.

View Jan Hordijk's LinkedIn profileView Jan Hordijk’s profile

 

Margit Kiewit

Margit Kiewit is gestart als automatiseerder. In die rol gaf zij ook regelmatig cursussen en heeft ze een aantal cursussen ontwikkeld. Inmiddels heeft Margit een carriëreswitch gemaakt en helpt ze mensen bij het (beter) leren van taal. Daarbij is ze voortdurend op zoek naar manieren om dit proces met hulp van automatisering te ondersteunen. Een belangrijk onderdeel daarbinnen is e-learning. Daarnaast heeft ze inmiddels behoorlijk wat ervaring opgedaan met het vergroten van je publiek via een goede website en social media technieken.

 

 

Comment Section

0 reacties op “Over MijnCursusOnline.com

Plaats een reactie


*